Drs. Ching Wong

Drs. Ching Wong

Dermatoloog
BIG registratienummer: 09912250601
Werkzaam op locatie: Breda

Dr. Ching Yee Wong (1984) studeerde geneeskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam, waarna zij zich specialiseerde tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum.

Ching Wong is een allround dermatoloog en heeft zich verder toegelegd op de behandeling van huidkanker, spataders en nagelproblemen.

Lees meer over Drs. Ching Wong

“Ik vind het belangrijk om mijn patiënten goed voor te lichten wat hun huidaandoening precies inhoudt. Mijn ervaring is dat wanneer je als patiënt begrijpt wat er met je huid aan de hand is, je ook beter kunt kiezen welk type behandeling je wenst. En dat leidt weer tot tevreden patiënten. Het grote verschil ten opzichte van het werken in een ziekenhuis is dat patiënten geen nummer zijn bij Dermatologisch Centrum Breda. We plannen ruim tijd voor een consult zodat er voldoende ruimte is om goed te luisteren naar het verhaal van mijn patiënt. De kleinschaligheid van het behandelcentrum, de meest moderne medische apparatuur, de betrokkenheid en inzet van alle medewerkers maken dat we iedere dag weer opnieuw topzorg leveren voor al onze patiënten!"

 

 

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl