Tarieven - Cosmetische zorg

Dermatologisch Centrum

Bij Dermatologisch Centrum kunt u ook terecht voor behandelingen van/ aan uw huid die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Hiervoor heeft u dan ook geen verwijskaart van uw huisarts nodig maar kunt u direct bij ons terecht. 

Zorgverzekeraars kleden het pakket verzekerde zorg steeds verder uit. Regelmatig worden de criteria waarop uw zorgverzekeraar bepaalt of u een bepaalde behandeling vergoed krijgt of niet, ineens aangescherpt. Dermatologisch Centrum is te allen tijde volledig op de hoogte van wat nog wel en wat niet meer vergoed wordt. Wij informeren u altijd volledig en voorafgaand aan een behandeling wat voor u de kosten zullen zijn. 

Ook indien u in het ziekenhuis geweest bent maar te horen heeft gekregen dat een bepaalde behandeling (spataders, moedervlek, fibroompjes) niet meer vergoed wordt, dan kunt u bij ons terecht. Dermatologisch Centrum hanteert eerlijke tarieven.

De cosmetische behandelingen vinden plaats bij Face-Bar. Face-Bar is onderdeel van Dermatologisch Centrum. Dezelfde kliniek, dezelfde dermatologen, dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. Het enige verschil is het logo.


Prijslijst cosmetische zorg

  1. Prijslijst cosmetische chirurgie / laser chirurgie (o.a. ooglidcorrectie, moedervlekken, littekens)
  2. Prijslijst huidverjonging met Botox en fillers, peeling en laser
  3. Prijslijst overmatig zweten (miraDry en Botox)
  4. Prijslijst vaatlaser, kalknagellaser, pigmentlaser
  5. Prijslijst schoonheids behandeling Beauty-Salon Face-Bar (schoonheidsspecialiste)
  6. Prijslijst definitieve ontharing 
© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl