Spataderen verwijderen | Spataderen

Spataderen verwijderen

Bij het verwijderen van spataderen voeren we een poliklinische operatie uit, ook wel uller flebectomie genoemd. Muller flebectomie is een methode om spataderen chirurgisch te verwijderen, waarbij vrijwel geen zichtbare littekens ontstaan. Lees er meer over op onze pagina "spataderen verwijderen".


Maak nu een afspraak

De Muller Methode

Een poliklinische operatie ter behandeling van spataderen wordt ook wel Muller flebectomie genoemd, vernoemd naar de Zwitserse dermatoloog Robert Muller. Muller flebectomie is een methode om spataderen chirurgisch te verwijderen, waarbij vrijwel geen zichtbare littekens ontstaan.

Tijdens de Muller behandeling verwijdert de dermatoloog stukjes spatader via zeer kleine sneetjes (2 tot 3 mm) met speciale haakjes. De wondjes zijn zo klein dat ze niet gehecht hoeven te worden; een hechtpleister volstaat. De ingreep kan onder plaatselijke verdoving plaatsvinden en eventueel gecombineerd worden met andere operatieve of endoveneuze behandelingen. Na de behandeling brengen we een elastische verbandkous aan die u 48 uur dient te dragen om het herstel te bevorderen.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? 
Maak hieronder direct een afspraak of bel ons direct via 076 5780050. 

Maak nu een afspraak

Onze specialist voor Spataderen verwijderen

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl