Spataderen: Spataderen behandelen

Spataderen behandelen?

Of uw spataderen behandeld moeten worden, hangt af van de ernst van de klachten. Het komt voor dat het niet nodig is ze te laten verwijderen. Als u echter vocht in de benen hebt, last ondervindt van huidproblemen ten gevolge van spataderen of om esthetische redenen van uw spataderen af wilt, dan helpt Dermcentrum u graag verder.

Hieronder volgt een opsomming van mogelijke behandelmethoden:


Spataderen laseren

Wij kunnen uw spataderen zowel inwendig als uitwendig (veelal cosmetische spataderen) laseren. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste lasertechnieken. Lees er meer over op onze pagina "spataderen laseren".

» Inwendige en uitwendige spataderen laseren

Spataderen verwijderen

Bij het verwijderen van spataderen voeren we een poliklinische operatie uit, ook wel uller flebectomie genoemd. Muller flebectomie is een methode om spataderen chirurgisch te verwijderen, waarbij vrijwel geen zichtbare littekens ontstaan. Lees er meer over op onze pagina "spataderen verwijderen".

» De Muller Methode

Spataderen wegspuiten

Kleinere spataderen kunnen bij Ceulen Huidkliniek eenvoudig verwijderd worden door sclerocompressietherapie. De arts spuit de spataderen dicht met een vloeistof, waardoor de vaatwand verkleeft. Door de vloeistof verandert de spatader geleidelijk in een strengetje, om tenslotte geheel of gedeeltelijk te verdwijnen. Lees er meer over op onze pagina "spataderen wegspuiten".

» Spataderen wegspuiten (micro-sclerotherapie)

Maak nu een afspraak

Onze specialisten voor Spataderen behandelen

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl