Spataderen: Nazorg

Nazorg

Spataderbehandeling achter de rug. En dan?

Onze nazorg is erop ingericht dat u onze kliniek verlaat met een tevreden gevoel, en, indien nodig, met veel vertrouwen naar ons terugkeert. Persoonlijke aandacht voor de patiƫnt staat bij Dermatologisch Centrum voorop. Altijd. Vanaf het moment van binnenkomst tot het verlaten van onze kliniek. En vanaf het eerste telefoongesprek met onze telefoniste tot de laatste controle door onze dermatoloog.

Ontspannen naar huis
Na afloop van de ingreep kunt u onder het genot van een kop thee of koffie tot rust komen, waarna u ontspannen op huis aangaat. Het is afhankelijk van de behandeling of u na de ingreep zelfstandig naar huis kunt lopen, fietsen of autorijden. Bij het inspuiten van spataderen is dat het geval. Na een operatieve of laserbehandeling adviseren we u om de hulp in te schakelen van een begeleider.

Hervatten werkzaamheden
De meeste mensen kunnen hun dagelijkse werkzaamheden de volgende dag hervatten. Wel is het verstandig om de eerste weken niet te lang stil te zitten of te staan. U kunt beter lopen of fietsen. Lichte sporten kunt u beoefenen als het verband goed blijft zitten en niet nat wordt. De behandelde plek kan de eerste tijd wat gevoelig en verdikt zijn. Mocht u klachten ondervinden als jeuk, uitslag, rillerigheid of een drukkende pijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Controle
Na 2 weken vindt er een controle plaats. We gaan dan na of het herstelproces voorspoedig verloopt. Mocht u tussentijds vragen hebben naar aanleiding van de behandeling, dan staan we u graag te woord.


Maak nu een afspraak

Onze specialist voor Nazorg

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl