Spataderen: Diagnose met echo

Diagnose met echo

Betrouwbare diagnose van spataderen

Het stellen van de juiste diagnose kan bij spataderen niet altijd op het blote oog gedaan worden. Spataderen kunnen namelijk ook onderhuids verlopen. In dat geval ondervindt u wel de klachten, maar is de spatader (nog) niet zichtbaar. Dermatologisch Centrum heeft de middelen in huis om de juiste diagnose te stellen bij verdenking van spataderen.

Duplexonderzoek
Naast een lichamelijk onderzoek verrichten onze dermatologen ook duplexonderzoek. Dit ultrageluidonderzoek wordt gedaan met een zogenaamde Duplex scanner. We brengen uw aderen in beeld met behulp van echografie, waarbij we tegelijk met geluidsgolven de stroomrichting van het bloed bepalen. Hierdoor is het mogelijk om gebreken in de kleppen op te sporen. Een duplexonderzoek duurt ongeveer 15 minuten en is geheel pijnloos. Op basis van de onderzoeksresultaten bespreken we met u of de spataderen behandeld dienen te worden en we informeren u over de meest geschikte behandelmethode.


Behandeling
Bij Dermatologisch Centrum kunt u voor iedere spataderbehandeling terecht. Door ons complete arsenaal aan behandelmethoden kunnen wij de behandeling (of combinatiebehandeling) precies afstemmen op uw individuele wensen en behoeften.


Maak nu een afspraak

Onze specialisten voor Diagnose met echo

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl