Huidziekten: Algemeen

Algemeen

Kleine ingrepen onder plaatselijke verdoving

Onder kleine chirurgie verstaan we kleine, medische ingrepen die direct onder plaatselijke verdoving kunnen worden uitgevoerd. Vaak gaat het om de verwijdering van een moedervlek, pigmentvlekken, littekens, wratten, ouderdomsvlekken en overige huidontsieringen.

Ongewenst vlekje of plekje?
Iedereen krijgt vroeg of laat weleens last van een oneffenheid of huidontsiering. Voor veel mensen is de stap naar het ziekenhuis echter te groot. En zo blijft u zitten met plekjes en vlekjes waarvan u graag zou weten of ze kwaad kunnen of die u liever verwijderd ziet. Bij Dermatologisch Centrum kunt u terecht voor een persoonlijk dermatologisch consult. Onze dermatoloog onderzoekt het plekje of vlekje en bespreekt met u de behandelingsmogelijkheden. U beslist daarna of u over wilt gaan tot verwijdering.

Professionele OK-faciliteiten
Ons centrum beschikt over professionele OK-faciliteiten voor kleine chirurgische ingrepen op het gebied van dermatochirurgie. In onze herstelkamer kunt u na afloop van de behandeling even bijkomen, waarna u uitgerust en ontspannen weer op huis aangaat.

Direct persoonlijk consult
Ziet u een verdacht plekje op de huid en wilt u niet wachten op een doorverwijzing van uw huisarts? Vraag dan direct een consult aan met onze dermatoloog voor nader onderzoek.


Maak nu een afspraak

Onze specialisten voor Algemeen

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl