Huidkanker: Algemeen

Wat is huidkanker?

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Huidkanker ontstaat wanneer gewone huidcellen ontaarden in kwaadaardige cellen die zich ongeremd blijven delen. Omdat huidkanker een zichtbare vorm is van kanker, kan deze relatief snel worden ontdekt en daardoor goed worden behandeld. Het is daarom belangrijk te weten hoe u huidkanker en de voorstadia ervan kunt herkennen. Lees meer over de vroege herkenning van huidkanker.

Goedaardige of kwaadaardige tumor?
Dermatologisch Centrum is gespecialiseerd in vrijwel alle behandelvormen van huidkanker. In de meeste gevallen kunnen we tijdens een eerste consult de aard van de tumor bepalen. Bij een biopsie nemen we wat weefsel af dat we nader onderzoeken. Binnen een week kunnen we vaststellen of er sprake is van een goedaardige tumor of kwaadaardig weefsel.

Specialist in huidkanker
Bij de vaststelling van huidkanker weten wij hoe te handelen. Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in huidoncologie en kennen de behandeltrajecten op hun duimpje. U staat er tijdens zo’n traject niet alleen voor. Onze artsen bieden u de persoonlijke zorg die u nodig hebt.


Maak nu een afspraak

Onze specialisten voor Algemeen

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl