Face-Bar Esthetiek: Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie: kleine ingreep, groot resultaat

Heeft u last van overhangende oogleden, afhangende wenkbrauwen, wallen of rimpelvorming rond de ogen? Dan kan een ooglidcorrectie voor u een passende oplossing zijn. Deze relatief kleine ingreep kan zorgen voor een groot resultaat. Via een klein sneetje in de huid verwijderen we overtollige huid, een stukje spier en soms een overschot vetweefsel. Door het vet op de juiste plekken te verwijderen valt de druk die van binnenuit op uw huid staat weg. Na een ooglidcorrectie ziet u er jonger, frisser en minder vermoeid uit.


Behandeling en mogelijkheden Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie van de bovenoogleden (Blepharoplastik superior) is de oplossing voor het slapper worden van de bovenoogleden. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd met het behoud van “eigen ogen”. Een natuurlijk resultaat na het ondergaan van de bovenooglidcorrectie is wat u er van verwachten mag.

Een ooglidcorrectie van de bovenoogleden is een kleine operatieve ingreep onder lokale verdoving. De reden waarom er zoveel ooglidcorrecties worden uitgevoerd is dat door het minder elastisch worden van de huid de oogleden slapper worden en uitzakken. Bij de bovenoogleden heeft dit als direct gevolg dat een huidplooi van het bovenooglid op de wimpers gaat rusten, waardoor het openen van het oog moeilijk wordt. Ooglidcorrecties van de bovenoogleden worden veelal ook uitgevoerd vanwege klachten van zware oogleden, drukkend gevoel op de bovenoogleden en hoofdpijnklachten. Door het zakken van het voorhoofd en dientengevolge de wenkbrauwen kan het probleem van de huid van de bovenoogleden eerder tot een probleem en dus een indicatie voor een bovenooglidcorrectie leiden. Indien de wenkbrauwen te laag zijn gezakt is een correctie van de bovenoogleden niet de juiste oplossing. In dat geval moet er een wenkbrauwlift worden uitgevoerd, al dan niet gecombineerd met een bovenooglidcorrectie.

» Behandelingen

Maak nu een afspraak

Algemene informatie over een ooglidcorrectie van de bovenoogleden

Ruime ervaring in het behandelen van ooglidcorrecties
Bij Ceulen Huidkliniek kunt u terecht voor een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, een combinatie van beide. Zowel operatief als met behulp van de CO2 laser. Alle ooglidcorrecties worden uitgevoerd door  Dr. Roeland Ceulen. Ceulen heeft reeds vele jaren ervaring in cosmetische en operatieve behandelingen. Samen met het strenge kwaliteitsbeleid en de aandacht voor de patiënt bent u bij Ceulen Huidkliniek verzekerd van topzorg! Klik verder voor meer nformatie over de behandeling

 
Tarieven

Ooglidcorrectie boven beiderzijds operatief        € 850,00
Ooglidcorrectie onder beiderzijds operatief € 1150,00
Ooglidcorrectie boven en onder operatief € 1850,00
Ooglidcorrectie boven en onder met CO2 laser (per keer)  € 400,00

 

Prijslijst cosmetische chirurgie en lasertherapie


Onze specialisten voor Ooglidcorrectie

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl