Face-Bar Esthetiek: MiraDry bij okselzweten

MiraDry bij okselzweten

Overmatig zweten, een last in het dagelijks leven

Overmatig zweten of transpireren wordt ook wel hyperhidrose genoemd. De productie van zweet is dan dermate hoog, dat u er in uw dagelijks leven last van ondervindt. Zweetplekken onder de oksels of onaangename geurtjes kunnen zorgen voor veel ongemak. Daarnaast kan overmatig zweten bepaalde activiteiten bemoeilijken, zoals autorijden (door een glippend autostuur) of handen schudden.

Waarom zweten we?
Mensen zweten om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Als het lichaam oververhit dreigt te raken door inspanning of koorts, kan het door zweten makkelijker afkoelen. Tegelijkertijd zorgt zweten ervoor dat allerlei afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Mensen met hyperhidrosis zweten in veel grotere hoeveelheden dan nodig om hun temperatuur te regelen.

Behandeling
Bij Dermatologisch Centrum kunt u zich eenvoudig laten behandelen met behulp van Botox of de nieuwe miraDry methode. Botox blokkeert (tijdelijk) de weg tussen de zenuwen en de zweetklieren en stopt zo het zweten en de vervelende geur. Een Botox behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Een verdoving is dan ook niet nodig. Na zes tot negen maanden is de Botox uitgewerkt en uit uw lichaam verdwenen. U kunt dan kiezen voor een herhalingsbehandeling. Miradry is een blijvende behandeling tegen okselzweet. Lees hieronder verder voor meer informatie. 

Kosten
Klik hier voor de tarieven om uw zweetoksels te laten behandelen.


Maak nu een afspraak

MiraDry - de definitieve behandeling tegen okselzweet

Miradry is een unieke methode tegen de behandeling van okselzweet en voorziet in een blijvende oplossing voor overmatig zweten. 

Dermatologisch Centrum is specialist in de unieke behandeling met Miradry! De miraDry behandeling is snel en effectief. Er worden geen agressieve chemicaliën of gifstoffen gebruikt. Ook hoeft er niet gesneden te worden. Hierdoor is er geen hersteltijd. Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan het gebied waar de okselzweetklieren zich bevinden. Hierdoor worden de zweetklieren voorgoed uitgeschakeld. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. Het resultaat is snel merkbaar, u kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten. 

Behandeling

106-miradry.jpgVoorafgaand aan de behandeling wordt het okselgebied plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt het okselgebied behandeld. Uw afspraak duurt ongeveer twee uur. In veruit de meeste gevallen volstaat één behandeling. In enkele gevallen is een tweede behandeling nodig. U kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten weer op pakken. Binnen enkele dagen kunt u ook weer sporten.

Resultaat
Het zweten is direct na de behandeling al minder. In veruit de meeste gevallen volstaat één behandeling. In enkele gevallen is een tweede behandeling nodig. Uit recent onderzoek blijkt de gemiddelde afname van het zweten tussen de 80% en 90% ligt. De resultaten kunnen per persoon verschillend zijn.

www.zweet-oksels.nl
Op www.zweet-oksels.nl leest u alle moderne inzichten over hyperhidrose en de details over de beschikbare behandelingen.

Kosten
Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling kunt u een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen. Tijdens deze afspraak kunt u meer informatie verkrijgen en zal er gekeken worden of u voor de behandeling in aanmerking komt.

Wilt u inzicht krijgen in wat uw zweetoksels u kosten? Klik dan hier voor de zweetkostencalculator en reken uit na hoeveel tijd u de behandelkosten met miraDry heeft terugverdiend!

 

Behandeling

Prijs

Intake

tijdelijk gratis!

Eerste behandeling

€ 1500,-

Eventuele vervolgbehandeling

€ 1000,-

 


Onze specialisten voor MiraDry bij okselzweten

© Copyright 2017
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl