Face-Bar Esthetiek: Kalknagellaser

Schimmelnagel verwijderen met behulp van lasertechniek

Hebt u last van een schimmelnagel (ook genoemd kalknagel)? Bij Dermatologisch Centrum kunt u deze laten verwijderen met behulp van een schimmelnagellaser.

Wat is een schimmelnagel?
Een schimmelnagel is een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel, veroorzaakt door een infectie met een huidschimmel. Deze schimmel komt in de huid door bijvoorbeeld een besmette badkamer-, sauna- of zwembadvloer. Nagelschimmel gedijt het beste in warme vochtige gebieden zoals in sportschoenen. Niet zo vreemd dus, dat teennagels veel vaker aangetast zijn dan de vingernagels.Maak nu een afspraak

Kalknagel behandeling

Hoe werkt een schimmelnagel laser?
De schimmelnagellaser doodt schimmels in de nagels door selectieve opwarming, terwijl de huid en de nagel gespaard blijven. Dankzij de schimmelnagellaser zal er sterke verbetering of zelfs volledige genezing van de misvormde nagel optreden.

Behandeling
Een behandeling met de schimmelnagellaser is van korte duur (30 minuten), maar kan gevoelig zijn. Afhankelijk van de ernst zijn er gemiddeld 3 tot 4 behandelingen nodig, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Met een volledige serie behandelingen heeft u meer dan 90% kans op succes.

Onze specialisten voor Kalknagellaser

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl