FAQ

Als gevolg van acne in mijn jeugd heb ik nu veel littekens in mijn gezicht. Kan ik hiervoor behandeld worden bij Dermatologisch Centrum?
Ja, dit is mogelijk. Er bestaan verschillende manieren om littekens als gevolg van acne te behandelen afhankelijk van de ernst van de klachten. Tijdens een eerste consult onderzoeken wij uw huidtype en de ernst van de littekenvorming. Vervolgens bespreken wij met u welk type behandeling het meest geschikt is voor uw huid, de te verwachten resultaten, de mogelijke risico's en de nazorg. Bij Dermatologisch Centrum werken uitsluitend gekwalificeerde dermatologen en huidtherapeuten die zich inzetten voor het beste resultaat.

Wat is het verschil tussen een huidtherapeute en een schoonheidsspecialiste?
Het grootste verschil ligt bij het doel van de behandeling. De huidtherapeute behandelt de huid met een probleem, denk hierbij aan overbeharing, acne, littekens, oedeem en pigmentvlekken. Het doel van de huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen. Een schoonheidsspecialiste verzorgt de gezonde huid en zorgt voor een stukje welzijn door ontspanning en verzorging te bieden.

In onze kliniek behandelen onze huidtherapeuten een breed scala aan huidproblemen met behulp van de nieuwste technieken. 

     

Wat heb ik nodig voor een eerste consult bij Dermatologisch Centrum?
Een bezoek aan Dermatologisch Centrum is op afspraak. Indien er voor verzekerde zorg een afspraak gemaakt wordt, dient u een verwijzing van uw huisarts en of medisch specialist te hebben. Bij uw eerste bezoek neemt u het ZDnummer van de verwijzing van de huisarts mee, uw legitimatiebewijs en uw zorgverzekeringspas.

Indien er een afspraak wordt gemaakt voor niet-verzekerde cosmetische zorg, dan kunt u zonder verwijzing terecht. 

Kan ik als patiënt met iedere zorgverzekeraar terecht bij Dermatologisch Centrum?
Ja, Dermatologisch Centrum werkt met alle zorgverzekeraars samen. Daardoor kunnen wij u garanderen dat u de maximale vergoeding krijgt indien er sprake is van verzekerde zorg. Meer informatie: vergoedingen en prijslijst

Waar kan ik mijn ervaringen met betrekking tot de verleende zorg delen? 

Op Zorgkaart Nederland kunt u uw ervaringen en opmerkingen aangeven. Uw mening is voor ons zeer waardevol en helpt ons met het verder verbeteren van onze zorg. 

© Copyright 2018
Dermatologisch centrum
Centrum huidverbetering
Dermatologisch Centrum Breda
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

T 076 5780050
E info@dermcentrum.nl